Exhibitions

 Description
Botanical garden - Greenhouse reservations
Welcome for your visit to the Botanical Garden! Entrance to the Botanical Garden is free of charge during opening hours. Reserve your safe greenhouses visit here. Entrance is free. First, select your preferred date. You may then select an arrival time. You don’t need to take your ticket with you.
Tekenmodule Appel - aquarel
In deze cursus maken we een realistisch portret van een appel met aquarel. De nadruk ligt op de aquareltechnieken en het leggen van hoogglans. Lesgeefster: Hilde Orye. Inschrijven voor deze module betekent dat je deelneemt aan twee workshops: op zaterdag 25 september 2021 en zaterdag 2 oktober 2021. Reserveren doe je door de dag en aanvangsuur van je voorkeur aan te duiden. Kies vervolgens het ticket dat voor je van toepassing is en maak je ticket verder aan. Met dit e-ticket kan je je aanmelden aan 'Info & Tickets' van het GUM voor uw bezoek.
Tekenmodule Het Blad - grafiet
We leren technieken om een blad op te meten, de verschillende onderdelen en vormen van een blad weer te geven. We werken met grafiet. Lesgeefster: Hilde Orye. Inschrijven voor deze module betekent dat je deelneemt aan twee workshops: op woensdag 13 oktober 2021 en woensdag 20 oktober 2021. Reserveren doe je door de dag en aanvangsuur van je voorkeur aan te duiden. Kies vervolgens het ticket dat voor je van toepassing is en maak je ticket verder aan. Met dit e-ticket kan je je aanmelden aan 'Info & Tickets' van het GUM voor uw bezoek.
Tekenmodule Zomerbloeiers, morfologie van de bloem
In deze cursus leren we de delen van een bloem en wat een bloemformule is. We tekenen de bloem op een wetenschappelijke manier met pen en inkt. Lesgeefster: Hilde Orye. Inschrijven voor deze module betekent dat je deelneemt aan twee workshops: op zaterdag 5 juni 2021 en zaterdag 12 juni 2021. Reserveren doe je door de dag en aanvangsuur van je voorkeur aan te duiden. Kies vervolgens het ticket dat voor je van toepassing is en maak je ticket verder aan. Met dit e-ticket kan je je aanmelden aan 'Info & Tickets' van het GUM voor uw bezoek.
Themarondleiding in de Plantentuin (juni 2021)
Themarondleiding in de Plantentuin: Flora op het Lam Gods. Het Lam Gods-retabel van de gebroeders Van Eyck is een topstuk van de Vlaamse laatmiddeleeuwse schilderkunst. Het erop afgebeelde landschap is ongewoon en neemt opvallend veel ruimte in. De flora is er meestal met een verbluffende precisie afgebeeld. 77 planten konden worden herkend op het retabel, waarvan 53 met zekerheid. Toch is dit nieuwe realisme nog verweven met de christelijke symboliek. Tijdens deze rondleiding nemen we je mee in die paradijselijke tuin voor een nadere kennismaking met zijn mystieke planten. Reserveren doe je door de dag en aanvangsuur van je voorkeur aan te duiden. Kies vervolgens het ticket dat voor je van toepassing is en maak je ticket verder aan. Met dit e-ticket kan je je aanmelden aan 'Info & Tickets' van het GUM voor uw bezoek.
Your GUM visit
Welcome for your visit to the GUM! We look forward to welcome you in person. To make a reservation, please select the preferred date and time of your arrival. Next, select the relevant ticket type and finish creating your ticket. This e-ticket will allow you to check in for your GUM visit via ‘Info & Tickets’.

Caution!

There are items in your shopping cart. If you log off, these will be lost.

Do you want to continue?


Caution!Caution!